Nezaradený horror
Hoci je horor na Recenziách rozdelený do viacerých pod-žánrov (slasher, hixploitation, 666), je to taký rozsiahly žáner, že to stále nestačí. Práve na kusy, ktoré sa nezmestili do základnej zostavy, slúži táto sekcia. Stretnete čudné deti (Nová dcéra, Toxické deti, Sirota, Kukuričné deti), nechutnosti (Ľudská stonožka, Sliz, Hellraiser), vojnové horory (Bunker, Bunker smrti, Mŕtva hliadka), temné lesy (Temné lesy, Smrteľné zlo, Osada), šialené autá (Auto zabijak, Christine), mestské legendy (Candyman) i klasické žánrové postavy, ako sú Frankenstein či Dr. Jekyll a Mr. Hyde.

Najlepšie horory 2000 - 2010 2/2
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Pondelok, 07 Júl 2014 03:00

Exkluzívny prehľad toho najzásadnejšieho zo sveta hororu prvého desaťročia 21. storočia. Druhý diel.

Čítať celý článok...
 
(Pod)morské horory I.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Štvrtok, 26 Jún 2014 03:00

Pod vodou nie je žiadna pohodička. Pod vodou je teror! Leviathan, Deep Star 6, Priepasť, Sféra, Zradná hlbočina.

Čítať celý článok...
 
Hororové found footage II.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Streda, 25 Jún 2014 03:00

Evidence, Lake Mungo, The Poughkeepsie Tapes, Skinwalker Ranch, Diabol v tele.

Čítať celý článok...
 
Najlepšie horory 2000 - 2010 1/2
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Piatok, 06 Jún 2014 03:00

Exkluzívny prehľad toho najzásadnejšieho zo sveta hororu prvého desaťročia 21. storočia. Prvý diel.

Čítať celý článok...
 
Hororové ostrovy I.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Štvrtok, 05 Jún 2014 03:00

Antropophagus, Krutá rasa, Retreat, Stratený ostrov, Uninhabited.

Čítať celý článok...
 
Zlo Scotta Derricksona
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Pondelok, 19 Máj 2014 03:00

Trailer na nový horor od režiséra Sinisteru.

Čítať celý článok...
 
Filmy podľa Stephena Kinga V.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Piatok, 16 Máj 2014 03:00

Vykúpenie z väznice Shawshank, Srdce v Atlantíde, Carrie (2002), Osvietenie, Kukuričné deti 2: Posledná obeť, Kukuričné deti 3, Cintorín domácich zvieratiek 2, Kukuričné deti 4: Zjavenie, Kukuričné deti 5: Pole teroru a Niekedy sa vracajú... znova.

Čítať celý článok...
 
Horor pod Parížom
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Utorok, 13 Máj 2014 03:00

Trailer na found footage od tvorcov Karantény.

Čítať celý článok...
 
Filmy podľa Stephena Kinga IV.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Piatok, 09 Máj 2014 03:00

Štvrtý diel série o filmových kingovkách. Dolores Claiborneová, Strieborná guľka, Creepshow 1 - 2, Vzbura strojov, Žiara, Misery nechce zomrieť, Carrie (1976), Pri mne stoj!, Temná polovica.

Čítať celý článok...
 
Filmy podľa Stephena Kinga III.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Piatok, 02 Máj 2014 03:00

Tretí diel o filmoch inšpirovaných prevažne hororovým dielom Stephena Kinga. Dnes na programe dňa Nadaný žiak, Sleepwalkers, Podpaľačka, Nočný letec, Bag of Bones, Niekedy sa vracajú, Zelená míľa, Tajomné okno a obe Prekliatia Salemu.

Čítať celý článok...
 
Filmy podľa Stephena Kinga II.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Štvrtok, 24 Apríl 2014 03:03

Druhý diel ultimátneho článku o filmových a televíznych kingovkách. Mačacie oko, Hmla, Dolanov cadillac, Prepotrebné zbytočnosti, Pavučina snov, Nočná smena, Jazda na Strele, Langolieri, Beznádej, Mŕtva zóna.

Čítať celý článok...
 
Filmy podľa Stephena Kinga I.
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Štvrtok, 17 Apríl 2014 03:00

Definitívny článok o filmoch inšpirovaných Stephenom Kingom. Cujo, Dom v ružiach, Bežiaci muž, Cintorín domácich zvierat, Christine, To, Schradni!, Hrôza v práčovni, Kukuričné deti, Izba 1408.

Čítať celý článok...
 
Vraždiace prízraky [4O %]
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Streda, 19 Marec 2014 03:00

Recenzia pokazeného hororu podľa Koontza s Benom Affleckom.

Čítať celý článok...
 
Uninhabited [4O %]
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Utorok, 04 Marec 2014 03:00

Recenzia austrálskeho ostrovného trilerového hororu.

Čítať celý článok...
 
Evidence [6O %]
Nezaradený horror
Napísal Ivan Kučera   
Štvrtok, 27 Február 2014 03:00

Recenzia lesného found footage, ktorý je v skutočnosti iný, než sa zo začiatku javí.

Čítať celý článok...
 
<< Začiatok < Dozadu 1 2 3 4 5 6 7 8 Dopredu > Koniec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL